Esha tv
EshaTv

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezon öncesi beklenmedik veda! Yerine geçen isim şaşırttı

Geçmişteki olayları, kültürel unsurları ve tarihi figürleri merkezine alan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde çok konuşulacak bir değişikliğe imza atıldı.

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezon öncesi beklenmedik veda! Yerine geçen isim şaşırttı
12-08-2024 11:28
ESHAHABER GÜNCEL GÜNDEM HABERLERİ....

Seyircilere geçmişte vuku bulan olaylar ve toplumsal-kültürel bağlam hakkında bilgi veren ve birbirinden etkileyici sahneleriyle seyir zevki yaşatan Mehmed Fetihler Sultanı’nda beklenmedik değişiklik yapıldı.

Dizi tutkunlarına sadece bilgi sunmakla kalmayıp, aynı zamanda dönemin özelliklerini daha anlaşılır ve ilgi çekici bir şekilde yansıtan Mehmed Fetihler Sultanı'nın yönetmen koltuğunu usta bir isim devraldı.

Yaşanan olayların nedenlerini, sonuçlarını ve toplumsal etkilerini sistematik bir şekilde gözler önüne seren Mehmed Fetihler Sultanı projesinin yeni yönetmeni Selahattin Sancaklı olarak belirlendi.

Bilindiği üzere Selahattin Sancaklı, Kurtlar Vadisi Pusu, Direniş Karatay, Balkan Ninnisi, Akif gibi izleme rekorları kıran dizilerin yönetmenliğini üstlenmişti.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Osmanlı İmparatorluğu'nun 7.hükümdarı 2.Mehmet Han’ın hayatını gözler önüne seren Mehmed Fetihler Sultanı heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmeyeceği sahneleriyle yeni sezonda macerasına kaldığı yerden devam edecek.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ