Esha tv
EshaTv

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda 5 transfer birden! Beşi birden bomba gibi geliyor

2.Murad ve Hüma Hatun’un oğlu 2.Mehmet Han’ın hayatına ışık tutan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin 2.sezonunda tam 5 isim birden katılıyor.

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda 5 transfer birden! Beşi birden bomba gibi geliyor
06-09-2024 14:58

İlk sezon olduğu gibi ikinci sezonda da sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle ekrana gelecek olan Mehmed Fetihler Sultanı’nda transfer yağmuru yağıyor. Salı akşamlarına damgasını vuran Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosuna tam 5 oyuncu birden yerleştirildi.

Serkan Çayoğlu’nun Osmanlı İmparatorluğu’nun yedinci hükümdarı rolüyle kameralar karşısına geçtiği Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut ve Willma Elles transfer edildi.

Bilindiği üzere yayınlandığı her hafta izleyenler tarafından büyük bir beğeniyle seyredilen Mehmed Fetihler Sultanı projesinde yakın bir zaman önce yönetmen değişikliğine gidilmişti. Normal şartlar altında Şafak Bal ve Yıldıray Yıldırım yönetmen koltuğunda otururken alınan yeni karar doğrultusunda Selahattin Sancaklı yeni yönetmen olarak belirlendi.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen Mehmed Fetihler Sultanı sete çıkmaya hazırlanıyor.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ