Esha tv
Gündem

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ve fırtına dikkat çekerek, "Çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı!
16-11-2022 17:09

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, "17.11.20222 perşembe günü rüzgarın; Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz Bölgeleri ile İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), Marmara ve Kuzey Ege'de zaman zaman kısa süreli fırtına (70-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor." açıklamasında bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Kuvvetli rüzgarın akşam saatlerinde sona etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor." denilerek, "Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısına bulunuldu.

Meteorolojik Uyarı
Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat! pic.twitter.com/BhPr2TMNhH

Meteoroloji (MGM) (@meteoroloji_twi) November 16, 2022

Son Dakika... 57 il için sağanak ve karla karışık yağmur uyarısıSon Dakika... 57 il için sağanak ve karla karışık yağmur uyarısı


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ