Esha tv
Politika

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ Semih YALÇIN:YALÇIN:MHP bugünün Beka Güvencesidir, Geleceğin Varlık Teminatıdır.

İzmir İl Başkanlığı Olağan Kongresinde” konuşma yaptı. "MHP bu günün Beka Güvencesidir, Geleceğin Varlık Teminatıdır." Detaylar Haberimizde....

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ Semih YALÇIN:YALÇIN:MHP bugünün Beka Güvencesidir, Geleceğin Varlık Teminatıdır.
17-09-2023 15:33
21-09-2023 15:06
İSTANBUL

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ

MHP; BUGÜNÜN BEKA GÜVENCESİ, GELECEĞİN VARLIK TEMİNATIDIR

- Kongreler döneminde; biraz da siyasi anlayışımız gereği, tarihimizde yer alan önemli hadiseleri teşkilatlarımızın şevk ve heyecanını kamçılamak maksadıyla gündeme getirmekteyiz. İzmir'de kongre yaparken de, bu güzide kentin tarihimiz açısından ifade ettiği seçkin yeri dile getirmeden olmaz. Büyük zaferin 9 Eylül'de taçlandığı güzide ilimiz İzmir'de, o tarihten beri hürriyet ve bağımsızlık azminin, beka refleksinin bütün haşmetiyle yaşatıldığına şüphemiz yoktur. Bu hakikat, Kurtuluş Savaşı'nın sonuçları bağlamında bütün Anadolu ve bütün Türkiye için de öyle değil midir? Kahraman ecdadımızdan bize kalan kutlu mirası kıyamete kadar muhafaza etme bilinciyle hayat süren vatanseverlerin göz parıltılarını, İzmir il kongremiz vesilesiyle bu salonda bir araya gelen bütün arkadaşlarımızın yüzlerinde görmekteyim.

- Büyük bir tarihî mirasın temsilcisi olan MHP; atalarımızın yürüdüğü istikamette dikilmiş mücessem bir kilometre taşıdır. MHP, tevarüs ettiğimiz millî değerleri yaşatıp gelecek kuşaklara aktarma sorumluluğunu iliklerinde hissedenlerin buluşma noktasıdır. MHP; ecdadımızdan aldığı ilhamla bugünün iç barış ve refahını, atinin küresel önderliğini sağlamayı gaye edinen bir siyasi teşekküldür. MHP; bugünün beka güvencesi, geleceğin varlık teminatıdır. MHP olarak; başta CHP ve İP olmak üzere, geride kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Genel Seçimlerde hezimete uğrayan muhalefet partilerinin içine düştükleri siyasi çalkantıları ilgiyle takip ediyoruz. Milletten aldıkları ders karşısında vurgun yemiş balık gibi istikametlerini ve konumlarını kaybeden muhalefet partilerinin Yerel Seçimlerde millete kendilerini beğendirebilmek için çevirdikleri yeni dümenleri ibretle izliyoruz. Mağlup muhalefet partilerinin, birbirlerine düşmüş gibi görünseler de, seçimler yaklaştıkça sağanak yağmura yakalanmış koyunlar misali tekrar birbirlerine sokulmak zorunda kalacağını biliyoruz.

- Millete efendilik taslayanlara inat milletimizin hizmetinde olacağız. Millî iradeyi küçümseyenlere yeni bir demokrasi ve sandık dersi vermek için var gücümüzle çabalayacağız. MHP'nin, Yerel Seçimlerde milletimizin yüksek teveccühüne mazhar olacağına ve büyük bir başarıyla sandıktan çıkacağımıza inanıyoruz. Bütün teşkilatlarımızın; bu inanç ve şuur içinde, yeni bir seçim zaferine imza atmak üzere Genel Merkezimizle büyük bir uyum içinde çalışacağından eminiz. Zafer, Hakk'a ve hakikate inananlarındır.

17.09.2023

Kaynak: https://x.com/MhpTbmmGrubu/status/1703386020958417082?t=AhXTNSeSG4go0YHpQe0uzQ&s=09


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ