Esha tv
Gündem

MHP Sivas Milletvekili Ahmet ÖZYÜREK ; çiftçilerimizle ilgili yaşanan bazı sorunlar var.

Çiftçilerimizin bir yıl boyunca mücadele edip tam hasat döneminde, ürünlerini alma zamanı geldiğinde böyle bir felaketten dolayı yaşadıkları mağduriyetlerin ortadan kaldırılmasını istiyorum

25-07-2024 21:43
25-07-2024 21:48
SİVAS

MHP Sivas Milletvekili Ahmet ÖZYÜREK 

Seçim bölgem olan Sivas'ımıza dair bazı konulardan bahsetmek istiyorum. Özellikle son günlerde çiftçilerimizle ilgili yaşanan bazı sorunlar var.

Çiftçilerimiz bazen doludan, bazen kuraklıktan, bazen de yoğun yağmur yağışından dolayı sel felaketlerinden etkilenmektedirler.

Çiftçilerimizin bir yıl boyunca mücadele edip tam hasat döneminde, ürünlerini alma zamanı geldiğinde böyle bir felaketten dolayı yaşadıkları mağduriyetlerin ortadan kaldırılmasını istiyorum.

Sivas ilçelerimizin ve Sivas'ın merkezinin tamamını kapsayacak bir şekilde teşvikimizi istiyoruz. Ben buradan hem Sivaslı hemşehrilerimize hem de yerli ve yabancı bütün yatırımcılara sesleniyorum: "Nerede yaşarsa yaşa Sivas'ta üret." diyorum inşallah.

İstanbul - Sivas ve Ankara - Sivas hızlı trenimiz vardır, yerli ve yabancı turistlerimizi mutlaka güzel yiğidolar diyarı Sivas'ımıza davet ediyoruz.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ