Esha tv
Ekonomi

MLT Danışmanlık ile Uluslar arası "Amazon E-ticaret" kapısı aralanıyor.

2021 Yılında kurulan MLT Danışmanlık, Amazon E-ticaret sisteminden uzmanlaşmış. Uzmanlığını seçkin bilgin ekibiyle dikkatleri üstüne çekiyor.

MLT Danışmanlık ile Uluslar arası "Amazon E-ticaret" kapısı aralanıyor.
08-12-2023 20:06
14-12-2023 19:58
İSTANBUL (ASYA)

MLT Danışmanlık ile Uluslar arası "Amazon E-ticaret"  kapısı aralanıyor. Profesyonel, genç, dinamik ve seçkin ekibiyle, piyasayı kendilerine öncü belirleyen, MLT Danışmanlık kuruluş amacı ticari partner olacak şekilde ilerleyen, Bir çok alanda teknik destek vererek güncel kalarak partnerlerine tam istediğini sunarak hizmet etmektedir. 

MLT Danışmanlık 2021 yılın'da Mehmet Latif TOĞUÇ tarafında kurulmuş olup Amazon E-ticaret sisteminden uzmanlaşmış. Uzmanlığını seçkin bilgin ekibiyle dikkatleri üstüne çekiyor. 

Mehmet Latif TOĞUÇ Kimdir?

10 Şubat 2000 tarihinde Van’da dünyaya gelen Mehmet Latif Toğuç 2000 yılının sonunda  ailesi ile İstanbul’a yerleşti. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Türk Telekom  Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi’nden bitiren Toğuç, İstanbul Üniversitesinde  İktisat bölümü 3.sınıf olarak eğitimine devam etmektedir.

MLT Danışmanlık Güvenilir Mi?

MLT Danışmanlık ve ekibi şuanda piyasada ekran görüntülerinin yanında direkt video paylaşan tek şirkettir, verdikleri hizmetleri insanların gözleri önünde sunmakta ve gelen en ufak şikayette bile şirket politikalarını düzenlemektedir. Bugüne kadar verilen danışmanlık eğitimlerinde birçok öğrenciye online ve yüz yüze destek verilmiş ve gereken yerlerde eksiklerinin kapatılması için ekip elinden geleni yapmıştır. Piyasadaki birçok şirket öğrencilerini birer müşteri gibi görürken MLT E-ticaret Danışmanlık öğrencileri ile yakından ilgilenmekte ve ilgilenmeye devam etmektedir. Profesyonel yaklaşımları ile piyasanın çok daha ötesinde bir eğitim anlayışı ile öğrencilerine ülke koşullarında kazanamayacakları kazançlarını sadece e-ticaret üstünden kazandırdığını instagram gibi sosyal medyalar da paylaştıkları ile kanıtlamışlardır. Kanıtlamaya vede kazandırmaya devam edeceğiz. 

MLT Danışmanlığın partnerlerine sunmuş olduğu hizmetler;

  1. Amazon Drophipping
  2. Amazon online arbitraj
  3. Amazon retail arbitraj
  4. Amazon wholesale 
  5. Amozon private label 
  6. Suspend

Amazon Drophipping Nedir?

Stoksuz satış anlamına gelen drophipping, depo alanı, stok masrafı ve kargolama zahmeti olmadan satış yapmayı sağlayan bir ticaret yöntemidir. 

Amazon online arbitraj Nedir?

Online mağazalarda gezerek indirimli ürünleri bulup satmak.

MLT Danışmanlık olarak Ürünlerinizi Amazon’da satmak için en iyi online arbitraj stratejilerinizi geliştirmenize yardımcı oluyoruz. 

Amazon retail arbitraj Nedir?

Bir ürünü bir pazardan alıp diğer pazarda kar ile satmak. 

MLT Danışmanlık olarak sizlere en altdan nasıl ürün bulacağınıza dair rehberlik ediyoruz.

Amazon wholesale Nedir?

Ürünleri üreticiden veya tedarikçiden toptan alıp amazon da satmak. 

MLT danışmanlık olarak sizlere toptan satış yapma, stratejinizi optimize etmenize olanak sağlıyoruz. 

Amozon private label Nedir? 

Amazon da satılan bir ürünün markasının ve tasarımının sahibi olarak, ürünlerini Amazon üzerinden satan bir şirket tarafından üretildiği anlamına gelir. Bu ürünler, Amazon'un “Müşteri Markaları” veya “Müşteri Özel Markaları” olarak adlandırılır.

MLT Danışmanlık ise burada partnerlerine yön vererek nasıl markalaşaraklari hakinda yol gösterici olacağız.

Suspend Nedir?

Askıya almak veya doğru olmayan olay ve aksiyonların tespit edilme durumunda bahsi geçen işin askıya alınma, men edilme durumudur.

MLT Danışmanlık partnerlerine olası hesap askı ve ya olumsuz aksiyonları dan dolayı kapanan hesaplarını tekrar aktif hale gelebilmesi ne olanak sağlıyoruz.

&

MLT Danışmanlık partnerlerine yön veren bir kuruluş olup amazon da hangi durumlarda karşılaşacak ise onun ilgili sorunları hızlı ve düzenli çalışma prensibi ile sorunları çözen bir alt yapıya sahip kuruluştur. Partnerlerine yardımcı olma vizyonuna eklemiş, kendilerini öncü belirleyen bir kuruluştur MLT Danışmanlık.

MLT Danışmanlık eksiği olmayan fazlası olan danışmanlık firmasıdır. Almış olduğumuz sertifikalar dahilinde öncülüklerine önem katan sektöründe daima yardımcı olma konusunda hassasiyet ile bürünmüş kuruluştur. Partnerlerine kalıcı çözümler sunan ve başarıya ulaştırmak için mücadele etmekten kaçınmayan MLT Danışmanlık ile sizde amazon e-ticaret'in kapılarını açın. Vakit kaybetmeden potansiyelinizin farkına varın ve çok geç kalmadan yerinizi danışmanlığımızın yanında alınız.

Piyasadaki en üst düzey appeal ve suspend hizmetini MLT Danışmanlık ekibi sunmaktadır. Sadece bu ay 500 bin dolar' dan fazla hesap içerisinde kitlenmiş parayı suspend hesaplarından ülkemiz ekonomisine ve e-ticaret yapan meslektaşlarımıza kazandırdık. Bu başarılarımızı her geçen gün daha büyük hesapları suspendden kurtarmakta ve ülkemize dolar girişini arttırmaktayız. Piyasanın en etkin suspend çözüm üreten şirketiyiz

Herşey bir düşle başlar önemli olan bir adım atmak. O adımı bizim öncülüğümüz ile atın. MLT Danışmanlık farkına varın. MLT Danışmanlık sizlere partner ve yol gösteren olmaktan mutluluk duyar. 

Ayrıntılı bilgi için gerekli iletişim adreslerimiz.

Saygılarımızla MLT Danışmanlık

Mehmet Latif TOĞUÇ 

E-ticaret de doğru adres başarı kaçınılmaz MLT Danışmanlık farkı ile esenlikte kalın.

https://www.mltdanismanlik.com.tr

Ataköy Nef22, 7-8-9-10 Kısım Mah. D-100, Güney Sk., A Blok: 136 Daire

34000 Bakırköy/İstanbul

.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ