Esha tv
Yaşam

Niloya ve Arkadaşları Enerji Dedektifi Oluyor

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı 'Niloya', her gün TRT çocuk ekranlarında ve her Pazar saat 09.00’da ise mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneyi aşan YouTube kanalında yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor.

Niloya ve Arkadaşları Enerji Dedektifi Oluyor
17-07-2024 11:15
17-07-2024 11:21
ANKARA

Niloya ve Arkadaşları Enerji Dedektifi Oluyor

Ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, her Pazar saat 09.00'da YouTube kanalında yepyeni maceralarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ailelerin de gönül rahatlığıyla tercihi olan çizgi kahramanlar, bu hafta sonu enerji tasarrufunun önemini anlatmak için birer dedektif oluyorlar. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, 21 Temmuz Pazar günü saat 09.00'da YouTube kanalında yayınlanacak "Enerji Dedektifi" adlı bölümde daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya için kritik önem taşıyan enerji tasarrufu konusunu eğlenceli bir şekilde ekranlara getiriyor.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı 'Niloya', her gün TRT çocuk ekranlarında ve her Pazar saat 09.00’da ise mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneyi aşan YouTube kanalında yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryoları psikologlar, pedagoglar ve içerik danışmaları ile hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Çizgi kahramanın bu haftaki bölümünde, daha sürdürülebilir bir gelecek için enerji tasarrufu konusunu eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Her küçük tasarruf, büyük bir fark yaratabilir düşüncesi ile yola çıkan Niloya ve arkadaşları köyde birer enerji dedektifi olarak karşımıza çıkıyor. Miniklere hem sorumluluk bilinci aşılayacak hem de çok eğlendirecek “Enerji Dedektifi” bölümü 21 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında yayınlanacak.

Enerji Dedektifleri İş Başında

Niloya bir dedektif gibi başında şapka elinde büyüteç ile dikkatle etrafı inceleyerek, önemli bir görevdedir. Yanında Tospik de vardır. Daha sonra Mete de onlara katılır. Fotoğraf makinasıyla, önce damlayan suyu, sonra boşa kaynayan tencereyi en son da gereksiz kullanılan araçları tespit ederler. İlgili kişileri uyarırlar. Hiçbir kaynağın boşa kullanılmaması gerektiğini anlatırlar. Çünkü onlar birer Enerji Dedektifi olmuşlardır…


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ