Esha tv
Spor

Osayi Samuel Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Tüm Spor - Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Bright Osayi-Samuel, sarı lacivertli ekip ile sözleşmsin son yılına girdi. Yeni sözleşme görüşmelerinde herhangi bir sonuç alınamadı. Peki, Osayi-Samuel Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Osayi Samuel Fenerbahçe'den ayrılacak mı?
12-07-2024 09:48

2020-2021 sezonunun ara transfer döneminde Queens Park Rangers takımından 508 bin euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Osayi Samuel sözleşmesinin son yılına girdi. Yeni sözleşme görüşmelerinde herhangi bir sonuç alınamaması durumunda akıllara, " Osayi Samuel Fenerbahçe'den ayrılacak mı?" sorusu geldi.

OSAYİ SAMUEL FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Osayi Samuel, sözleşmesinin son yılına girmesi ile yeni sözleşme görüşmeleri yapılıyordu. Ancak yapılan sözleşmede uzlaşma olmadı ve henüz sonuç açıklanmadı.

Yıllık 1.8 milyon Euro alan Osayi Samuel, Fenerbahçe'den yeni sözleşme için 2.5 milyon Euro talep etti. Yönetim ise bu talebi fazla görerek görüşmelerin tarihini erteledi.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı hafta?Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı hafta?

BEDAVA GİDEBİLİR

2024-25 sezonun sonunda sözleşmesi olmadığından Osayi Samuel'in bedavaya gitmesinden korkan sarı-lacivertli ekip, başarılı Nijeryalı futbolcu için yeni yol haritasını belirledi.

Fenerbahçe yönetimi, Osayi Samuel ile anlaşamaması halinde sezon sonu beklenilmeden oyuncuya gelecek olan teklifler değerlendirilecek.

GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Osayi Samuel, 2023-24 sezonunda  39 maça çıktı ve 3061 dakika sahada görev aldı. Bright Osayi Samuel bu süre zarfında 4 gol, 6 asist yaptı.

OSAYİ SAMUEL KİMDİR?

Bright Osayi-Samuel 1997 yılında Nijerya'da hayata gözlerini açtı. Aslen Nijeryalı olan Samuel'in İngiliz vatandaşlığı bulunmaktadır. Samuel, kariyerine İngiltere ekibi olan Blackpool FC'de başladı. Ardınan Queens Park Rangers'a imza attı. Sağ ayak olan Samuel 1.75 boyundadır. Mevkisi sağ kanattır. 2020-2021 sezonu devra arasından itibaren Türkiye'nin köklü kulübü Fenerbahçe'de forma giymektedir.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ