Esha tv
Politika

Özgür Özel, Erdoğan'ı hedef aldı! O kılıçtan Atatürk düşmanları korkar

CHP Lideri Özgür Özel, teğmenlerin siyasi sloganlar atıp kılıç çekmesine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, 'O kılıçtan Türkiye düşmanları, Atatürk düşmanları korkar.' dedi.

Özgür Özel, Erdoğan'ı hedef aldı! O kılıçtan Atatürk düşmanları korkar
09-09-2024 11:43

Milli Savunma Üniversitesi’nde 30 Ağustos'taki mezuniyet töreninde teğmenlerin siyasi sloganlar atıp kılıç çekmesi üzerine başlatılan soruşturma ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli bütün araştırmaların hepsi yapılıyor. Birkaç tane kendini bilmez temizlenecek." demesine Özgür Özel'den tepki geldi.

Başkan Erdoğan'ı hedef alan Özgür Özel, "O kılıçtan Türkiye düşmanları, Atatürk düşmanları korkar." dedi.

Özgür Özel'in açıklamaları şu şekilde:

Geride bıraktığımız Tüzük Kurultayı'nda partimizi nasıl yöneteceğimize ilişkin müzakereleri tetkik etti. CHP'nin nasıl yönetileceği konusunda, ülkeyi nasıl yöneteceğimiz konusunda mutabakatızlık yok.

İktidara dünden bir gün daha yakınız. Her gün daha yakın olacağız. Bundan sıra 4-9 Eylül CHP'nin kuruluş haftası olarak kutlanacak.

Harbiye'nin kurulduğu günden beri olan bir gelenek gerçekleştirildi. Erdoğan 8 gün sustu, 8 gün sonra manidar ama manası hiç hoş olmayan bir konuşma yaptı. İmam hatiplilerin bir toplantısında bu konuşmayı yapmak 'ben bir kutuplaşma istiyorum' demek. Durup düşünüp tasarlayarak, imam hatiplilerin olduğu yerde teğmenlere had bildirmek 'ben tükendim, ben bitiyorum' demektir.

O kılıçtan Türkiye düşmanları, Atatürk düşmanları korkar.

Başkan Erdoğan mezuniyet töreninde yasaklı yemini okuyup kılıç çeken teğmenler için "Kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli bütün araştırmaların hepsi yapılıyor. Birkaç tane kendini bilmez temizlenecek." demişti.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ