Esha tv
Spor

Paris'te Devler Ligi rezaleti! Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu

Haber 7 - Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Real Madrid arasında oynanan dev final maçı, güvenlik gerekçesiyle 3 kez ertelemeli olarak başladı. Skandal olaya maçın yorumcusu Fatih Terim de tepki gösterdi.

Paris'te Devler Ligi rezaleti! Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu
28-05-2022 23:32

Real Madrid ve Liverpool'un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finalinde 2021/22 sezonunun şampiyonu bugün belli olacak.

DEV FİNAL 3 KEZ ERTELENDİ! PARİS SINIFTA KALDI

Paris'te bazı taraftarlar, demir korkuluklardan tırmanarak Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı Stade de France'a girdi.  Fransa'nın Stade de France Stadyumu'ndaki Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği final mücadelesi güvenlik gerekçesiyle üç kez ertelendi.

TSİ 22.00'de başlaması gereken mücadele ilk olarak 22.15, ardından 22.30 ve daha sonra da 22.36'da başlayacağı açıklandı.

Dev mücadele 22.36'da hakem Clement Turpin'in düdüğüyle başladı.

Paris'te taraftarlar isyanda... https://t.co/RpCfV5R61o

— Tümspor (@Haber7_Spor) May 28, 2022

Tüm dünyada ekran başına kilitlenen milyarlarca taraftar bu duruma isyan etti. Stat çevresinde oluşan yoğunluğa Fransız polisler biber gazıyla müdahale etti.

Paris'te bileti olan taraftarlara biber gazı sıkıldığı anlar... https://t.co/oNg9JNXC2y

— Tümspor (@Haber7_Spor) May 28, 2022


UEFA'DAN AÇIKLAMA!

UEFA'dan yapılan açıklamada, stadyum dışında yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarların içeriye giremediği ve stadyum çevresindeki yoğun trafik nedeniyle bazı taraftarların maça gelemediği belirtildi.



FATİH TERİM'DEN ELEŞTİRİ, TÜRKİYE'YE ÖVGÜ

Dev finalin yorumcusu Fatih Terim, Paris'te organizasyon eksikliğini eleştirirken Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Terim açıklamasında, ''Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi finalinin başlangıcı 22:36'ya çekildi. https://t.co/NUz5JoLGYL

— Tümspor (@Haber7_Spor) May 28, 2022