Esha tv
Teknoloji

PUBG kapanacak mı? PUBG mobile yasaklanıyor mu?

PUBG kapanacak mı, PUBG mobile Türkiye'de yasaklanıyor mu soruları Eskişehir'de 18 yaşındaki gencin 5 kişiyi yaralaması ve PUBG oyunundan etkilenmesi üzerine gündeme geldi.

PUBG kapanacak mı? PUBG mobile yasaklanıyor mu?
13-08-2024 16:38
ESHAHABER GÜNCEL GÜNDEM HABERLERİ....

Dünyada popüler olan PUBG, özellikle mobil platformda aktif oyuncu sayısı bir hayli fazla. Battle  Royale türündeki hayatta kalma çevrimiçi savaş oyunu PUBG'nin kapanıp kapanmayacağı gündeme geldi. Eskişehir'de yaşanılan olaylar sonrası akıllara, "PUBG kapanacak mı? PUBG mobile yasaklanıyor mu?" soruları geldi.

PUBG MOBİLE YASAKLANIYOR MU?

PUBG mobile Türkiye'de yasaklanıp yasaklanmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ESKİŞEHİR OLAYI NE?

Eskişehir’de oynadığı savaş oyununun (PUBG) etkisi altına giren 18 yaşındaki genç, bıçak ve balta ile 5 vatandaşı yaraladı. Ardından polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gelen bilgiler doğrultusunda, oynadığı PUBG adlı savaş oyununun etkisinde kalan 18 yaşındaki A.K., eline aldığı balta ve bıçak ile bölgedeki bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara durduk yere saldırdı.

Çelik yelek ve kask giyerek yüzünü maske ile gizleyen şüpheli, bölgedeki çay ocağında oturan 5 kişiyi bıçakla yaraladı.

Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı göreve giden polis memurunun olayı fark etmesinin ardından şüpheli kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ