Ekonomi

Rain Bird’ün Türkiye, Güney Kafkasya, Orta Asya Genel Müdürlüğüne Emre Özdemir getirildi

Ekonomi - Dünyanın lider sulama sistemleri ve teknolojileri firması Rain Bird’ün Türkiye, Güney Kafkasya, Orta Asya genel müdürlüğüne Emre Özdemir getirildi.

Rain Bird’ün Türkiye, Güney Kafkasya, Orta Asya Genel Müdürlüğüne Emre Özdemir getirildi
05-07-2024 15:37

1933 yılında Kaliforniya merkezli olarak kurulan Amerikan Rain Bird firması, gelecek için önem arz eden sektöründe “Suyun akıllı kullanımı” taahhütüyle sürdürülebilir çözümler sunuyor. 

Bu bağlamda Türkiye’yi merkeze alan bölgedeki büyüme hedefleri doğrultusunda yeniden yapılanan Rain Bird, bu önemli göreve Emre Özdemir’i getirdi.

EMRE ÖZDEMIR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olan Emre Özdemir, sonrasında Jean Monnet Bursiyeri olarak Leuven Üniversitesi’nde (Belçika) Avrupa Siyaseti Yüksek Lisansı’nı tamamladı. Emre Özdemir, Türkiye ve Brüksel’deki görevlerinin ardından 2007 – 2010 yılları arasında Kıraça Holding şirketlerinden Karland A.Ş.’de Dış İlişkiler Koordinatörü olarak görev yaptı.

Üç buçuk yıl boyunca Hyundai’de Bölge Satış Müdürlüğü görevini üstlenen Özdemir, 2013 yılında yine Bölge Satış Müdürü olarak Pirelli’ye katıldı ve 2017 yılından bu yana Pirelli Türkiye’nin tüm satış ve ticari operasyonlarından sorumlu olarak ülke satış direktörlüğü görevini sürdürmekteydi. 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ