Esha tv
Spor

Real Madrid - Stuttgart maçına Meler damgası! Ancelotti'den tepki

Tüm Spor - Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında milli futbolcumuz Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid sahasında Stuttgart'ı ağırladı. Halil Umut Meler'in yönettiği maç 3-1 İspanyol ekibinin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Real Madrid - Stuttgart maçına Meler damgası! Ancelotti'den tepki
18-09-2024 03:03

Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start aldı. Bu sezon lig usulü oynanacak Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda son şampiyon Real Madrid, sahasında Alman ekibi Stuttgart'ı ağırladı.

HALİL UMUT MELER MAÇI YÖNETTİ

Bu zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetti. Santiago Bernabeu Stadı'nda saat 21.00'de başlayan müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaptı. Ayrıca müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler'di.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Real Madrid üstün bir oyun koymasına rağmen bir türlü istediği golü atamadı. Stuttgart savunması da etkili bir performans göstererek rakibine izin vermedi. Hatta zaman zaman Alman ekibi de etkili ataklar buldu ancak gole çeviremedi.

PENALTI KARARINI VAR İPTAL ETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısına damga vuran an 34. dakikada yaşandı. Hakem Halil Umut Meler, Real Madrid lehine verdiği penaltı kararını VAR uyarısı sonrası izledi ve iptal etti. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

ANCELOTTİ'DEN TEPKİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maçın bitiş düdüğünün ardından Halil Umut Meler'in yanına giderek tepki gösterdi. Arda Güler'in de maç sonunda Halil Umut Meler'le konuştuğu ekranlara yansıdı. 

 

 

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ