Esha tv
Ekonomi

Restoranda oturarak 1500 TL kazandılar! Üstelik yemek dahil

Ekonomi - Türkiye'nin önemli tatil yerlerindeki fiyat artışları bazı işletmeleri zora soktu. Bu soruna çözüm aramak için İzmir Çeşme'de bir restoranda oturanlara 1500 TL para verildi. Üstelik yemek dahil.

Restoranda oturarak 1500 TL kazandılar! Üstelik yemek dahil
11-07-2024 11:23

İzmir Çeşme'de bir restoranda alınan karar sosyal medyada viral oldu. Dublör müşteriler için 4 saatliğine sadece restoranda oturmak için 1500 TL para teklif edilen bir ilan yayımladılar. Üstelik yemek dahil.

Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili İbrahim Güllü

UTANÇ VERİCİ DURUM

Bu durum üzerine Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili İbrahim Güllü, bu şekilde sahter müşteri ilanlarının etik olmadığının altını çizdi. Bu durumun tüketiciyi aldatmaya yönelik bir durum olduğunu söyledi. Güllü, "Lokanta ve restoranlardaki fiyat artışları birçok vatandaşın bütçesini zorluyor. Ayrıca, servis ücreti adı altında alınan haksız bedeller faturaları kabartıyor. Mekanı dolu göstermek için dublör müşteri çalıştırmak utanç verici bir davranıştır" diyerek durumun ne kadar utanç verici olduğunu belirtti.

İslam Memiş'ten ezber bozan uyarı! O tarihte dananın kuyruğu kopacakİslam Memiş'ten ezber bozan uyarı! O tarihte dananın kuyruğu kopacak

FAHİŞ FİYATLARA ÖNLEM

TÜKONFED Başkan Vekili İbrahim Güllü, fahiş fiyatların önüne geçebilmek için fiyatların düzenli olarak kontrol edilmesi ve denetlenmesi gerektiğini vurguladı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ