Esha tv
Spor

Rıdvan Dilmen'den Avrupa'da Galatasaray iddiası

Tüm Spor - Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Avrupa performansını değerlendirdi. Dilmen, Sarı-Kırmızılı ekibin grubu bitireceği sıralamayı açıkladı.

Rıdvan Dilmen'den Avrupa'da Galatasaray iddiası
04-10-2024 09:07

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında PAOK'u 3-1 yenen Galatasaray, RFS engeline takıldı. Sarı-Kırmızılı ekip, 2-0 öne geçtiği mücadelede skoru koruyamadı ve sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

SON 2 MAÇTA SKORU KORUYAMADI

Trendyol Süper Lig'in 7.haftasında Kasımpaşa'ya karşı 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 beraberlikle bitiren Galatasaray böylece öne geçtiği son 2 maçta skoru koruyamamış oldu. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Avrupa'daki gidişatını HT Spor'a değerlendirdi. 

Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"YOK ÖYLE BİR ŞEY!"

"Galatasaray'ın en büyük problemi, geçtiğimiz hafta yaşadığının tekrarını yaşamasının tek sebebi sıfır konsantrasyon.Rakibin Real Madrid değil, böyle bir takım ise mümkün olduğunca o oyuncuları maçın içine sokmam lazım maçtan önce. 2-0'ı 3'e 4'e götürebilsin. Florya'da kakara kikiri, idman, duş, idman... 'Kaçta buluşacağız', '5'te gideceğiz. Peki, tamam.' Yok öyle bir şey! 

AVRUPA'DA İLK 8'E GİRER

Letonya'daki zemin şartlarında en çok ihtiyacın olan şey kalite değil. Senin maça bakış açın. Galatasaray maça ciddi bakmış olsaydı bu maçı 2-0'dan döndürmesi mümkün değildi. Galatasaray, bence Avrupa'da ilk 8'e girer."

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ