Esha tv
Yaşam

Rubik küpü saniyeler içinde çözen çocuk gündem oldu. İzleyenleri şaşırtan anlar böyle görüntülendi

Pek çok ülkede yarışmaları yapılan rubik küpü en kısa sürede çözmeye çalışan bir çocuk, küpü inceledikten sonra saniyeler içinde renkleri bir araya getirdi. O video sosyal medyada gündem oldu.

Rubik küpü saniyeler içinde çözen çocuk gündem oldu. İzleyenleri şaşırtan anlar böyle görüntülendi
19-01-2024 11:03

Dünyadaki rubik küp rekorunu, ABD'de yaşayan 21 yaşındaki Max Par isimli genç kırmış, 3.13 saniyede çözerek yeni bir rekora imza atmıştı. Böylece 2018'de Çinli Yusheng Du tarafından 3.47 saniyeyle kırılan rekor aşılmış oldu. Rekor kırmasa da küçük bir çocuğun yarışmada saniyeler içinde rubik küpü çözmesi görenleri şaşırttı. Önce küpü inceleyen çocuk, renkleri aklında tutarak küpü yere bıraktı. Ardından bir saniye içinde renkleri bir araya getiren çocuk büyük sevinç yaşadı.

Etiketler viral çocuk Endonezya'da ilginç hırsızlık kamerada: Bir marketin önüne gelen hırsızlar, cips dolu standı motosikletleriyle çalıp olay yerinden böyle kaçtı Endonezya'da ilginç hırsızlık kamerada Kayak yapan sevimli köpeğin o anları izleyenleri gülümsetti Sevimli köpeğin o anları izleyenleri gülümsetti Telefona dalıp kızını kaybettiğini düşündü: Babanın panik anları sosyal medyada viral oldu. O anlar kameraya böyle yansıdı Babanın panik anları viral oldu! İşte o anlar... Bisiklet süren gençlerle yarışan ineğin sonu kötü bitti: Karşısına çıkan köprüyü fark etmeyen inek nehre böyle düştü Bisikletli gençleri takip eden inek nehre düştü! Sevincini görenlerin gözleri doldu: Yaşadığı bir kaza nedeniyle başında yanık olan ve saçı çıkmayan bir çocuğa profesyonel peruk yaptı Sevincini görenlerin gözleri doldu... Boğanın sahibiyle koşup oynadığı anlar görenleri gülümsetti. O anlar kameraya böyle yansıdı Boğanın sahibiyle koşup oynadığı anlar gülümsetti
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ