Esha tv
Gündem

Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakereden ilk görüntüler geldi

5 gündür şiddetli bir şekilde savaşan Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler bugün Belarus’ta başladı. Dünya bu kritik görüşmeye odaklanırken iki ülke tarafından heyetlerin katıldığı görüşmeden ilk görüntüler de gelmeye başladı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakereden ilk görüntüler geldi
28-02-2022 15:07

5 gün önce Rusya'nın topraklarını işgal ettiği Ukrayna, yangın yerine döndü. Ülkenin birçok kenti bombalanırken, Ukrayna ordusu ve halkı saldırılara karşı büyük bir direniş başlattı.

MÃœZAKERE MASASINA OTURDULAR

Dünya liderlerinden gelen çağrılar sonrasında Rusya ve Ukrayna heyetleri bugün Belarus'ta aynı masaya oturdu. Tüm dünya müzakerelerden çıkacak sonuçlara kilitlenmiş durumda.

Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakereden ilk görüntüler geldi

GÖRÜŞMEDEN İLK KARELER GELDİ

Merakla görüşmeden çıkacak kararlar beklenirken, dünyanın gözünü çevirdiği toplantıdan ilk kareler de geldi. Rus heyeti ile karşılıklı oturan Ukrayna heyetinde Ukrayna Savunma Bakanı Oleksi Reznikov, Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkan Danışmanı Podolyak, Halkın Hizmetkarı grubunun Başkanı David Arakhamia, Ukrayna Delegasyonu Üçlü Temas Grubu Birinci Başkan Yardımcısı Andriy Kostin, Milletvekili Rüstem Ömerov ve Ukrayna Dışişleri Bakanlığı yetkilileri bulunuyor.

Son Dakika! Müzakere karmaşasına son noktayı Zelenski koydu: İki ülke ön koşulsuz olarak buluşacakSon Dakika! Müzakere karmaşasına son noktayı Zelenski koydu: İki ülke ön koşulsuz olarak buluşacak Tüm dünyanın gözü Belarus sınırında! Rusya ve Ukrayna heyetleri müzakerelere başladıTüm dünyanın gözü Belarus sınırında! Rusya ve Ukrayna heyetleri müzakerelere başladı Son dakika! Zelenski'den Rus askerlere çağrı: Komutanlarınıza inanmayın, sadece canınızı kurtarınSon dakika! Zelenski'den Rus askerlere çağrı: Komutanlarınıza inanmayın, sadece canınızı kurtarın Putin ateşle oynuyor! Nükleer güç talimatı dünyayı ayağa kaldırdı: Felaketimiz olurPutin ateşle oynuyor! Nükleer güç talimatı dünyayı ayağa kaldırdı: Felaketimiz olur Müzakere görüşmeleri bu odada gerçekleşecek! Tüm detaylar hazır, Rusya ve Ukrayna masada eşitMüzakere görüşmeleri bu odada gerçekleşecek! Tüm detaylar hazır, Rusya ve Ukrayna masada eşit Tüm gözler müzakerelere çevrilmişken Rusya'dan dikkat çeken çıkış: Ukrayna hava sahasının tamamı kontrolümüz altındaTüm gözler müzakerelere çevrilmişken Rusya'dan dikkat çeken çıkış: Ukrayna hava sahasının tamamı kontrolümüz altında Times'dan bomba iddia: Putin, Zelenski'yi öldürtmek için Afrika'dan 400 kişilik Wagner grubunu getirttiTimes'dan bomba iddia: Putin, Zelenski'yi öldürtmek için Afrika'dan 400 kişilik Wagner grubunu getirtti Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com - Dünya
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°