Esha tv
Dünya

Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni bir yıl sonra açıklandı!

'Nothing Compares 2 U' adlı şarkısıyla bir döneme damga vuran İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, geçtiğimiz sene 26 Temmuz tarihinde hayatını kaybetmişti. Ünlü ismin ölüm sebebi, 1 sene sonra açıklandı.

Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni bir yıl sonra açıklandı!
31-07-2024 00:08
EshaHaber Gündem Haberler

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor, 26 Temmuz 2023'te, 56 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Dört çocuk annesi O’Connor’ın, ölümünden 18 ay önce kendi canına kıyan 17 yaşındaki oğlu Shane’in ardından bir daha kendisini toparlayamadığı belirtilmişti.

Sinead O’Connor’ın ailesi tarafından yapılan açıklamada, “Sevgili Sinead’imizin ölümünü duyurmaktan dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz” denildi. Açıklamada ünlü şarkıcının ailesi ve arkadaşlarının 'yıkılmış durumda' olduğu paylaşılmıştı.

ÖLÜM SEBEBİ AÇIKLANDI

26 Temmuz 2023'te Londra'daki evinde ölü bulunan ismin, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ve astım nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. O'Connor'ın ölümünde alt solunum yolu enfeksiyonunun etkili olduğu açıklandı.

2018'DE MÜSLÜMAN OLMUŞTU

O’Connor, 2018’da Twitter’dan paylaştığı mesajında Katolik Hristiyanlığı terk ederek İslam’ı seçtiğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı Müslüman olduktan sonra ‘Shuhada Davitt’ adını almıştı.

 

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ