Yaşam

Şoke eden görüntüler kamerada! Etkileşim uğruna arkadaşının üstüne bir kavanoz böcek boşalttı

Sosyal medya fenomenleri yaptıklarıyla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Şoke eden görüntüler kamerada! Etkileşim uğruna arkadaşının üstüne bir kavanoz böcek boşalttı
25-12-2023 14:32

Son yıllarda özellikle gençler sosyal medya ile yatıp sosyal medya ile kalkıyor. Takipçi sayısı, beğeni sayıları, videoların izlenme sayıları maalesef arkadaş gruplarında kabul görmeleri için önemli bir kriter haline geldi. Bu da sırf 3-5 beğeni almak ve takipçi sayılarını artırmak için gençleri farklı yollara itiyor.

ÜZERİNE KAVANOZ DOLUSU BÖCEK BOŞALTI

Bunun son örneğini arkadaşlarının üstüne bir kavanoz dolusu böcek boşaltan bir kullanıcı da gördük. Kurgu mudur bilinmez ama görüntüler sosyal medya çılgınlığının hangi boyutlara ulaştığını bizlere bir kez daha gösterdi.

Etiketler böcek viral kavanoz Bursa'da yol verme tartışmasında ortalık karıştı! Motosiklet sürücüsünü kaskıyla böyle dövdü Motosiklet sürücüsünü kaskıyla dövdü! Görüntülere tepki yağıyor! Hollanda'dan gelen gurbetçi, trafikte terör estirdi Hollanda'dan gelen gurbetçi trafikte terör estirdi Davranışı sosyal medyada takdir topladı: Temizlik görevlisinin yeni sildiği yerleri kirletmemek için bakın ne yaptı Davranışı sosyal medyada takdir topladı Seyyar tezgahında istenilen renk tonunda boya hazırlayan adam ustalığıyla gündem oldu. O anlar kameraya böyle yansıdı Boya hazırlayan ustanın görüntüleri viral oldu Gemi mürettebatının okyanusta yaşadığı zor anlar sosyal medyada gündem oldu. O anlar böyle görüntülendi Gemi mürettebatının zor anları gündem oldu Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Zırh şirketi CEO'su, ürünlerinin kalitesini kanıtlamak için sağlamlık testine bizzat katıldı Sağlamlık testine şirketin CEO'su katıldı...
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ