Esha tv
Gündem

Son dakika: Narin cinayetinde itirafçı savcılığa sevk edildi!

Son dakika haberi: Narin'in ölümüyle ilgili itirafçı şüpheli N.B., adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki şüphelilerin sorgulamalarının devam ettiği bildiriliyor.

Son dakika: Narin cinayetinde itirafçı savcılığa sevk edildi!
10-09-2024 16:08

Narin Güran'ın babası kim? Biyolojik ailesi belli oldu: Meta iddiası da dikkat çekti...

GALERİNİN DEVAMI <p>Türkiye 8 yaşındaki <a href=Narin Güran cinayetini konuşuyor.

"><p>Cinayet çalışlmaları <a href=devam ederken bir yeni gelişme daha yaşandı.

"><p>Narin Güran'ın, <a href=tutuklu amcası Salim Güran'ın gerçek babası olduğu iddialarına ilişkin DNA testinin sonucu belli oldu.

"><p>Devam <a href=eden Narin Güran soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. TV 100'ün haberine göre Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için Anne ve babasından DNA örnekleri alınmıştı. Yapılan testin sonucu çıktı.

"><p>Amcası <a href=bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın Narin Güran'ın babası olduğu yönünde iddialar vardı. Yapılan DNA testiyle bu iddialar yalanlanmış oldu.

"><p>Yapılan <a href=test sonucunda; Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesi çıktığı öğrenildi.

"><p><span data-style=Öte yandan konuya dair bir gelişme daha yaşandı, işte dikkat çeken iddialar

"><p><span data-style="META OLUMSUZ CEVAP VERDİ" İDDİASI

"><p>Amcanın sildiği belirlenen WhatsApp mesajları için Meta ile iletişime geçilmişti. Meta'dan olumsu <a href=cevap alındığı iddia edildi.

"><p>Gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından Narin soruşturmasındaki son <a href=durumu şu şekilde aktardı:

"><p>yapılan DNA testi belli oldu. Çeşitli iddialar vardı; Narin, amcası bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın mı çocuğu diye.

"><p>Yapılan test sonucu Narin'in biyolojik ailesi de bilinen ailesi çıktı. Yani amcanın çocuğu değil. Anne ve babanın sorgusu daha başlamadı. <a href=Sorgu sırasında daha önce düşme sonucu öldüğü söylenen abla da sorulacak. Cinayet günü amca ve aile üyelerinin bütün görüşmeleri Whatsapp üzerinden yapılmış.

"><p>Jandarma <a href=Genel Komutanlığı, amcanın telefonundan silinen WhatsApp kayıtlarının geri getirilmesi için başvuru yapmıştı. WhatsApp mesajları göndermeyi reddetti.
Civar köylüler de olmak üzere 267 kişinin ifadesi alındı.

"><p>26 <a href=kişi dosyada şüpheli, geri kalanlar ise tanık olarak ifade verdi. Soruşturma sürecinde 14 bin araç incelendi. 130 kamera incelendi. Israrla yalan haber yapanlar hakkında soruşturma başlatılıyor."

">

SON DAKİKA: Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasına ilişkin sıcak bir gelişme yaşandı. 

Kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden olan ve ifadesinde Salim Güran’ın, Narin’in cesedini saklaması için kendisine 200 bin lira teklif ettiğini ve ardından çuvala koyarak dere kenarında sakladığını itiraf eden Nevzat B. adliyeye sevk edildi.

İTİRAFÇI YAKAYI NASIL ELE VERDİ?

Narin’in, en son 21 Ağustos günü saat 15.15’te eve giderken okulun güvenlik kamera görüntüsüne yansımıştı. Karadan ve havadan arama çalışmaları devam ederken 19’uncu gün 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, mahalleye yakın mesafeden geçen Eğertatmaz Deresi’nde üzeri taşla örtülmüş ve çalılarla gizlenmiş şekilde çuval içerisinde bulundu.

Kırmızı araba detayı

Çok yönlü sürdürülen soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu dereye çıkan yol ve bölgedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Soruşturmaya ilişkin yeni bir bilgi geldi. TRT Haber'in haberine göre; saniye saniye incelenen kamera görüntülerden Narin’in kaybolduğu bildirilen 21 Ağustos günü Eğertutmaz deresine giden patikada, kırmızı bir otomobilin saat 15.40 ile 16.30 arasında 50 dakika boyunca park halinde olduğu tespit edildi.

Ekipler, plakasını tespit ettikleri kırmızı otomobili bulup sürücüsü sıva ustası N.B.’ye ulaştı. Yapılan sorguda N.B., Narin’in cansız bedenini nasıl amcadan alıp, dereye gömdüğünü anlattı.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ