Esha tv
Gündem

Sözlerini inkar eden DEM'li Garo Paylan, kendisini eleştiren gazeteciye saldırdı!

Ermeni gazetesindeki sözlerinin inkar eden DEM Partili Garo Paylan, gazeteci yazar Zafer Şahin'i hedef aldı. Gazeteci Şahin'den Paylan'a sert tepki geldi.

Sözlerini inkar eden DEM'li Garo Paylan, kendisini eleştiren gazeteciye saldırdı!
22-09-2024 01:03

Haber7

HDP'de 3 dönem milletvekilliği yapan ve hala milletvekili emekli maaşı alan DEM Partili Garo Paylan, Türkiye'yi Azerbaycan ile birleştirecek stratejik Zengezur Koridoru hakkında Ermeni basınına tepki çeken açıklamalarda bulundu. Zenzegur Koridoru'nun 'Turan yolu' olacağını belirten Paylan, "O yol açılırsa ya Turan yolu olur ya da Rusya yolu olur. Ermenistan'ın sonu olur. Ermenistan da Belarus gibi bir ülke olur." dedi. 

(Sayfa Ermeniceden Türkçeye çevrilmiştir)

ZAFER ŞAHİN'İ HEDEF ALARAK AÇIKLAMASINI İNKAR ETTİ

Garo Paylan, Ermeni basınında çıkan haberlerin ardından sosyal medya üzerinden gazeteci Zafer Şahin’i hedef aldı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan DEM'li Paylan, şunları söyledi:

"Bu linç kampanyasını başlatan ve sürdüren bu tip aşağılık parazitlere cevap vermekten bile hicap duyuyorum ama ne yapalım, bu yaratıkları ciddiye alanlar utansın. Ben böyle bir şey söylemedim! Dünyanın her yerinde, Türkiye-Ermenistan-Azerbaycan barışı için mücadele ediyorum. Sınırların ve yolların açılmasını ve halkların kucaklaşmasını savunuyorum. Herkesi bu mücadeleme destek vermeye çağırıyorum." 

ZAFER ŞAHİNDEN SERT TEPKİ: ERMENİ DİASPORASININ TETİKÇİSİ

DEM'li Paylan’ın bu açıklamaları sonrası Zafer Şahin, sosyal medyadan sert bir dille cevap verdi. 

Şahin, Paylan’ın Ermeni diasporasına selam çaktığını ve açıklamalarının arkasında duramayarak geri adım attığını ifade etti. 

Zafer Şahin, kendisini hedef alan Paylan'a şöyle tepki gösterdi: 

"Kandil’in popüler çocuğu..

Ermeni diasporasının tetikçisi Garo Paylan 3 gündür yalanlamadığı haberi dün yaptığım paylaşım üzerine yalanlamış ve “Ben böyle bir şey söylemedim” demiş. 

Aferin… Gecikmeli de olsa durman gereken yeri anlamış ve hamleni yapmışsın. 

3 gündür en az 50 tane çok takipçili hesap, haber siteleri, siyasi parti genel başkanları kaynak göstererek sana demediğini bırakmadı. Milyonlarca insan haberi okudu. Sen cevabını benim dün yaptığım paylaşım üzerinden veriyorsun! Herhalde bizi dişine gördün:) Cesaret Garo cesaret.

Arkasında duramayacağın laf etme. Sonradan “Ben öyle demedim” diyeceksen hiç konuşma. Ama sen Ermeni diasporasına selamını çaktın, hedef kitleye mesajı verdin, şimdi yan çiziyorsun.

Sen Kafkaslar’da barış istiyorsun öyle mi?

30 yıl süren Karabağ’daki Ermeni işgaline tek laf ettin mi?

Karabağ’daki Ermeni işgalcileri Azerbaycan devleti ile eş tutan, oradaki işgal kuvvetlerini “Karabağ yönetimi” diye anlatan sen değil miydin?

Türkiye’nin Türkmen gazını Azerbaycan üzerinden Avrupa’ya taşıma girişiminden rahatsız olup gaz sancısı yaşayan sen değil miydin? 

1 Mayıs 2017’de Kanada gazetesi Horizon Weekly’e “Türkiye’de soykırım yapıldı, hala da yapılıyor “ açıklaman da mı yalan.. O röportaj da mı gerçek değil.

TBMM’de “Savunma Sanayii yatırımları azaltsın” diyecek kadar gözünü karartan kimdi?

Senin gibi operasyon elemanlarıyla mücadele benim birinci önceliğimdir. Vatanımıza göz diken emperyalistlere uşaklık eden parazitlerlerle gerekirse parazit olur gerekirse yaratık formuna geçer mücadele ederiz. Haydi git işine.."

Kandil’in popüler çocuğu..
Ermeni diasporasının tetikçisi Garo Paylan 3 gündür yalanlamadığı haberi dün yaptığım paylaşım üzerine yalanlamış ve “Ben böyle bir şey söylemedim” demiş.

Aferin… Gecikmeli de olsa durman gereken yeri anlamış ve hamleni yapmışsın.

3 gündür en az 50… pic.twitter.com/GNX8RHPmMz

— Zafer Şahin (@zafersahin06) September 21, 2024#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ