Esha tv
Gündem

Suikast sonucu öldürülen Halil Falyalı'nın küçük oğlunun lüks araç koleksiyonu dudak uçuklattı

Sedat Peker’in iddiaları ile gündeme gelen Kıbrıslı iş insanı Halil Falyalı, önceki gün Kıbrıs’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Falyalı’nın ölümü büyük yankı uyandırırken, oğlunun araba koleksiyonu sosyal medyada paylaşıldı.

Suikast sonucu öldürülen Halil Falyalı'nın küçük oğlunun lüks araç koleksiyonu dudak uçuklattı
09-02-2022 12:28
09-02-2022 13:12

Sedat Peker'in Youtube kanalından yayınladığı videolarda ismi geçen Halil Falyalı'nın önceki gün silahlı saldırı sonucu öldürülmesi bir anda Türkiye'de ve Kıbrıs'ta gündeme oturdu. Saldırı sırasında Falyalı'nın şoförü de hayatını kaybetti.

SALDIRI EVİNİN ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Halil Falyalı'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.Suikast sonucu öldürülen Halil Falyalı'nın küçük oğlunun lüks araç koleksiyonu dudak uçuklattıŞÜPHELİLERİN FOTOĞRAFI DA PAYLAŞILDIOlayın ardından şüphelilere ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf da paylaşıldı. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen şüphelilerin, sürat teknesiyle Kıbrıs'tan ayrıldıkları öne sürüldü. Suikast sonucu öldürülen Halil Falyalı'nın küçük oğlunun lüks araç koleksiyonu dudak uçuklattıOĞLUNUN LÜKS ARAÇ KOLEKSİYONU DİKKAT ÇEKTİTüm bu olayların ardından iş insanı Halil Falyalı'nın henüz 10'lu yaşlardaki oğlunun lüks araçlarla verdiği pozlar da yeniden gündem oldu. Söz konusu videodaki milyonluk araçların Falyalı'nın oğluna ait olduğu belirtiliyor. Arabaların üzerinde poz veren çocuk, direksiyona da geçiyor. Haberler.com - Güncel Halil Falyalı, Saldırı, Suikast, Güncel, Haberler


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ