Esha tv
Spor

Taraftarı üzecek Icardi iddiası! "İki hafta olmaz"

Tüm Spor - Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta sakatlık yaşayan Icardi ile ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Yorumcu Bülent Timurlenk'e göre yıldız isim iki hafta forma giyemeyebilir.

Taraftarı üzecek Icardi iddiası!
23-10-2023 13:57

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmişti.

Karşılaşmada Arjantinli golcü Mauro Icardi sakatlık yaşarken, Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Mauro Icardi'nin sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildiğini duyuran Galatasaray'da akıllardaki tek soru ise Icardi'nin Bayern Münih maçında forma giyip giyemeyeceği oldu.

"Bana 2 hafta olmaz dedi"

BeIN Sports'ta yıldız golcünün sakatlığı hakkında konuşan yorumcu Bülent Timurlenk, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Timurlenk, "Meslekte herkesin tanıdığı bir spor hekimi vardır. Ben de her seferinde aynı kişiye danışırım. Bana 2 hafta olmaz dedi. Ama burada başka bir şey var. Bir, hastalık yoktur hasta vardır; iki, derecesini bilmiyoruz. Yaklaşma disiplini de önemli dedi. Bazı hekimler, uyuşturucu iğneyle oynamasını tercih edebilir, ben tercih etmem dedi." sözlerini söyledi.

Yarın Rams Park'ta Bayern Münih'le oldukça kritik bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olan Galatasaray'da Icardi'nin maça yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ