Esha tv
Spor

Tayfur Bingöl'e 3 talip birden! Pazarlıklar sürüyor...

Tüm Spor - Beşiktaş'ın Slovenya kampına götürülmeyen Tayfur Bingöl'e, Süper Lig'in yeni takımı Göztepe'nin talip olduğu ileri sürüldü

Tayfur Bingöl'e 3 talip birden! Pazarlıklar sürüyor...
18-07-2024 18:32

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren ve ikinci özel maçında Fehervar FC ile 2-2 berabere kalan Göztepe, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen eski futbolcusu Tayfur Bingöl'e kanca attı.

Antalyaspor ve Konyaspor'un da ilgilendiği eski oyuncusu Tayfur için görüşmelere başlayan sarı-kırmızılıların bonservis bedeli isteyen Beşiktaş'la pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.

Hacettepe alt yapısından yetişen Tayfur, 2016-2019 yılları arasında Göztepe'de oynamıştı. Göz-Göz'e 2016-2017 sezonunda gelen 31 yaşındaki oyuncu o sezon İzmir ekibiyle 1. Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşadı. 2 sene de Süper Lig'de Göztepe formasını terleten tecrübeli kanat oyuncusu ardından Bursaspor ve Alanyaspor formalarını giydi.

2022-2023 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Tayfur Bingöl geçen sezon 19 resmi maça çıkıp 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. Tayfur, Göztepe kariyerinde ise toplam 88 müsabakada forma giydi.
 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ