Esha tv
EshaTv

Tek cevapla 1 milyon TL kazandı! ATV ekranlarında şok gelişme!

Oktay Kaynarca'nın sunduğu 'Alan' yarışmasında önceki akşam izleyenleri ekrana kilitleyen bir an yaşandı. 1 milyon TL'lik büyük ödülü tek cevapla kazanan yarışmacı seyirciyi hayrete soktu. Oktay Kaynarca şaşkınlığını 'Söylemene gerek kalmadan kazandın!' diyerek belli

Tek cevapla 1 milyon TL kazandı! ATV ekranlarında şok gelişme!
27-07-2024 11:42

ATV ekranlarının sevilen yeni yarışmalarından Alan, izleyiciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yarışmanın geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümündeki düelloda rakibini tek cevapla eleyen genç yarışmacı büyük alkış topladı. Sunuculuğunu üstlenen Oktay Kaynarca ise başarılı yarışmacıya hayret ederek tebrik etti.

18 Yıllık dizide şok veda! Ünlü oyuncu ayrılığını resmen duyurdu!18 Yıllık dizide şok veda! Ünlü oyuncu ayrılığını resmen duyurdu!

1 MİLYON TL'Yİ KAZANDI!

Alan yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde, Begüm ve Bartu son ikiye kalmıştı. Özel Günler–Haftalar kategorisinde yarışan ikiliden Bartu, günleri bilemedi ve peş peşe yanlış cevaplar verdi. 45 saniye süren düello boyunca sadece tek cevap veren Begüm ise şampiyonluğa hak kazandı.

Süre dolduktan sonra ödülü kazandığına inanamayan Begüm, duygu dolu anlar yaşadı. Düello bittikten sonra Bartu'ya bilemediği günleri peş peşe açıklayan Oktay Kaynarca "Begüm'ün hiçbir şey söylemesine gerek kalmadı. Sadece 'Bildiğim 1 milyon geliyor' dedi ve gerçekten geldi" diyerek Begüm'ün başarını tebrik etti.

Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ