Esha tv
Sağlık

“Tercih Edilen Hastaneler” listesinde yer aldı

BM Ekonomik ve Sosyal Konseyi’nde özel danışman statüsü bulunan Washington DC merkezli Diplomatik Konsey, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ni “Tercih Edilen Hastaneler” listesine dahil etti. Tüm üyelerine, YDÜ Hastanesi’ni sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılayabilecekler

“Tercih Edilen Hastaneler” listesinde yer aldı
20-10-2023 09:47

Kısa süre önce, dünyanın sağlık alanındaki en önemli akreditasyon kurumlarından Almanya merkezli Temos International'ın denetiminden geçerek "Quality In Medical Care, Tıbbi Bakımda Kalite" akreditasyonu aldıklarını hatırlatan YDÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen, "Washington DC merkezli Diplomatik Konsey'in 'Tercih Edilen Hastaneler' listesine dahil olmamız da tescillenen yüksek hizmet kalitemizin bir sonucu" dedi.

YDÜ Hastanesi'nin sahip olduğu son teknolojik donanım, yetkin hekim kadrosu, uzman personel yapısı ve sahip olduğu tüm olanaklarla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dünya standartlarında sağlık hizmeti verdiğini söyleyen Prof. Dr. Yenen, "Hizmet kalitemiz ve adanın güzelliklerinin bir araya gelmesi Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni dünyanın en önemli sağlık turizmi merkezlerinden birine dönüştürüyor" diye konuştu.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ