Esha tv
Spor

Trabzonspor'u yüzüstü bırakan Meunier, Fransa yolcusu

Tüm Spor - Trabzonspor ile sözleşmesi devam etmesine rağmen kontratını tek taraflı fesheden Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, Ligue 1 ekibi Lille ile anlaştı.

Trabzonspor'u yüzüstü bırakan Meunier, Fransa yolcusu
19-07-2024 17:57

Trabzonspor ile sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Thomas Meunier'in yeni adresi belli oluyor.

Belçika basınında yer alan habere göre; Lille, Thomas Meunier ile her konuda anlaşmaya vardı.

Fransız ekibinin Belçikalı oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlandığı belirtilen haberde tecrübeli oyuncunun kısa süre içerisinde işi resmiyete dökmek istediği aktarıldı.



TRABZONSPOR TEPKİLİ


Geçtiğimiz günlerde Meunier'in takımdan ayrılış süreciyle ilgili konuşan Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan, "Meunier ilk geldiğinde bazı sıkıntılarını anlattı. Ailesi ile alakalı özel bir durumdu ve o maddeyi koyduk. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi yazılı olarak. Olaydan bir gün öncesine kadar hocamızla oyun planını konuştu. Sonra bize mail attı ve ayrıldığını söyledi. Bu bir yanlıştır bunun üzerine gideceğiz ve tüm davaları açtık. Bir daha bu formayı giyemez." ifadelerini kullandı.

Şubat ayında Dortmund'dan kadroya katılan Belçikalı sağ bek, Trabzonspor formasıyla geçen sezon tüm kulvarlarda toplam 19 maça çıktı.

Meunier, söz konusu 19 karşılaşmada 1 gol atıp, 7 asist yaparak 8 gole direkt katkı sağladı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ