Esha tv
Gündem

Türkiye'yi tehdit etmişti: Bir davet de Bakan Memişoğlu'ndan!

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadi'yi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne davet etti.

Türkiye'yi tehdit etmişti: Bir davet de Bakan Memişoğlu'ndan!
25-07-2024 23:27

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Yunan mevkidaşı Georgiadi'yi İstanbul'a davet etti.

Bakan Memişoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Yunanistanlı mevkidaşım Adonis Georgiadi; Ülkemizin sağlık alanındaki başarılarını yerinde gözlemlemeniz için kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım."

Yunanistanlı Mevkidaşım @AdonisGeorgiadi;

Ülkemizin sağlık alanındaki başarılarını yerinde gözlemlemeniz için kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım. pic.twitter.com/hZkNNIfbEf

— Prof. Dr. Kemal Memişoğlu (@drmemisoglu) July 25, 2024

YUNAN BAKAN TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETMEYE KALKIŞMIŞTI

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, Open televizyonuna yaptığı açıklamalarda, "F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" gibi skandal bir cümle kurup, Türkiye'nin havacılıkta sıfır olduğunu iddia etmişti.

Başbakan Miçotakis'in Türkiye'yi rahatsız ettiğini ileri sürüp Atina yönetiminin güçlü ittifaklara sahip olduğunu savunan bakan Georgiadis, 2020 yazında patlak veren Doğu Akdeniz krizinde Yunanistan'ın ABD ve Fransa ile giriştiği ittifaklara atıfta bulunmuştu.

"BUYURSUN TURİSTİK GEZİYE GELSİN"

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerine karşılık ”Asıl biz satın aldığımız F-35’lerle bir gece ansızın Türkiye’de olabiliriz.” tehdidinde bulunmasına ilişkin açıklama yapmıştı.

Bakan Güler'den Yunan Bakan'a net mesaj: Buyursun turistik geziye gelsinBakan Güler'den Yunan Bakan'a net mesaj: Buyursun turistik geziye gelsin

Güler, açıklamasında  "Yılda 60 milyon turist geliyor. Yunanlı Bakan da buyursun, turistik geziye gelsin." ifadelerini kullanmıştı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ