Yaşam

Uyuz hastası madde alışverişine tulumla gitti

İstanbul Sultanbeyli’de uyuşturucu madde ticareti yapan ve satın alanlara yönelik operasyon yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ormanlık alandaki alışverişi drone ile görüntüledi. Görüntülerde akıl almaz bir detay kameralara takıldı. İddiaya göre uyuz hastası olan b

Uyuz hastası madde alışverişine tulumla gitti
19-10-2023 12:32

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Sultanbeyli ilçesinde narkotik madde ticareti yapan şüpheli şahısların tespit edilerek yakalanması ve narkotik suçlarının önlenmesine yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalarda ilçe içerisindeki birçok otoban kenarı, yan yollar ve yeşillik alanlar havadan taranarak kontrolü sağlandı. 22 Eylül günü Fatih Mahallesinde bulunan bir yeşillik alana çok sayıda kişinin girdiği tespit edilince ekipler bölgeyi izlemeye aldı.

7 KİŞİ YAKALANDI

Takibi yapılan şüphelilerin yeşil alanda narkotik madde kullandıkları ve aralarında ticaret gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şahıslara yönelik suçüstü operasyon yapıldı, O.K. ve S.K. isimli torbacılar ile 2 içici şahıs yakalandı. Çevrede yapılan kontrollerde içici olduğu belirlenen 3 şahıs daha yakalanarak muhafaza altına alındı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ