Esha tv
Spor

Van Bronckhorst: Hedefimize ulaştık!

Tüm Spor - Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst "Skordan dolayı memnunum. Gruplara kalma hedefimize de ulaştık" dedi.

Van Bronckhorst: Hedefimize ulaştık!
30-08-2024 00:08

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İsviçre'nin Lugano takımını 5-1 mağlup eden Beşiktaş, lig aşamasına adını yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şu şekilde:

"Harika bir akşam yaşıyoruz"

"Harika bir akşam yaşıyoruz. Tarafarımız bütün akşam bize destek verdi. Hepimiz için keyifli bir gece geçiyor"

"Hak ettiğimiz bir sonuç"

"İlk yarıda iyi oynadık, çok fazla fırsat yakaladık, rakibe büyük fırsat vermedik. İkinci yarıya çok iyi başlayamadık. Bir gol yedik ama ondan sonra da fazla fırsat vermedik. Harika bir gol attık, o golden sonra rakibin geçişlerde çok fazla pozisyon vereceğini biliyorduk. Hak ettiğimiz bir sonuç. Skordan dolayı memnunum. Gruplara kalma hedefimize de ulaştık."

"Kadronun yüzde 90-95 olarak hazır"

"Geldiğimden beri büyük bir kadromuz vardı. Bu kadroyu tazeledik. İyi oyuncular kattık kadromuza. Daha önce de söyledim, iyi iş yaptık transferde. Transferin bitmesine birkaç gün var. Kadromuzu daha güçlü hale getireceğimiz bir durum olursa bundan şüphe etmeyiz. Kadronun yüzde 90-95 olarak hazır olduğunu söyleyebilirim. Fırsat olursa da bunu değerlendiririz."

"Gruplara kalmak istiyorduk"

"Skordan dolayı mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Gruplara kalmak istiyorduk ve bunu başardık."

"Şu anda mutlu bir hoca var"

"Şu anda mutlu bir hoca var. Bu akşamın keyfini çıkartıyorum. Yarın kuralar var. Sezonun ilk bölümünü iyi bitirmek istiyoruz."

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ