Esha tv
Dünya

Wilders'ten Erdoğan'a ağır hakaret

Hollandalı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders, X hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'deli' diyerek Türkiye'nin NATO'dan atılmasını istedi.

Wilders'ten Erdoğan'a ağır hakaret
30-07-2024 06:57
EshaHaber Gündem Haberler

İsrail, Gazze'de insanlık dışı katliamlarına devam ederken, Türkiye akan mazlum kanını durdurmak için en çok çaba harcayan ülke olarak dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da her fırsatta yaşanan soykırımı sert ifadelerle eleştiriyor. Bu kapsamda Erdoğan'ın Rize'de yaptığı, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." açıklamasının uluslararası kamuoyundaki yankıları sürüyor.

İsrailli yöneticiler ve Avrupa'daki Siyonist lobinin etkisi altındaki siyasi figürler, bu açıklamanın ardından Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yapmaya başladı.

Islamofascist Erdogan threatens to invade Israel.

This guy is totally nuts.

Turkey should be kicked out of NATO. https://t.co/pYXHNi9XQ8

— Geert Wilders (@geertwilderspvv) July 28, 2024

Onlardan biri de Hollandalı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders oldu. Wilders, X hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'a "deli" diyerek Türkiye'nin NATO'dan atılmasını istedi.

Wilders, "İslamofaşist Erdoğan, İsrail'i işgal etme tehdidinde bulunuyor. Bu adam tam anlamıyla deli. Türkiye NATO'dan atılmalıdır." ifadelerini kullandı.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ