Esha tv
Yaşam

Yabancı basında Türk kedilerine yapay zeka desteğiyle yapılan edit sosyal medyada viral oldu

Yabancı basında Türk kedilerine yapay zeka desteğiyle yapılan edit sosyal medyada gündem oldu.

Yabancı basında Türk kedilerine yapay zeka desteğiyle yapılan edit sosyal medyada viral oldu
18-12-2023 10:22

Yapay zeka kullanımı son yıllarda oldukça arttı. Eğitim'den sağlığa hemen her alanda kullanılan yapay zeka teknolojisi her eve girmiş durumda.

Yapay zeka ile sektörel anlamla olduğu kadar sosyal medya editlerinde de kullanılıyor ve dikkat çeken içerikler ortaya çıkıyor.

Yabancı basında Türk kedilerine yapay zeka desteğiyle yapılan edit sosyal medyada ilgi topladı.

Simit satan, taksi kullanan, dondurma tezgahı başında satış yapan kediler izleyenler gülümsetti.

Etiketler kedi viral yapay zeka Görenler gözlerine inanamıyor! Üst dudağını deldirip, dilini çizdiren kadının hareketleri sosyal medyada gündem oldu Görenler gözlerine inanamıyor! İşte o kadın... Fransa'da 1896 tarihinde kayda alınan bir düello müsabakası sosyal medyada gündem oldu Fransa'da 1896'da kayda alınan düello gündem oldu TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ arasındaki diyalog vekilleri güldürdü. O anlar kameraya böyle yansıdı TBMM'de güldüren diyalog! İşte o anlar... Diyarbakır'da ağır hasarlı 8 katlı bina, yıkım sırasında yanındaki evin üzerine devrildi! 8 katlı bina yanındaki evin üzerine devrildi! Bolu'da enişte dehşeti kamerada! Baba ve oğullarına kurşun yağdırdı Bolu'da enişte dehşeti kamerada! İzmir'de yürekleri ağza getiren görüntü! Bebek arabası yokuş aşağı böyle kaydı İzmir'de yürekleri ağza getiren görüntü!
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ