Spor

Yunanistan'a iniş yapan Fatih Terim'den ilk mesaj: 'Kalimera Panathinaikos'

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşan Teknik Direktör Fatih Terim, resmi sözleşmeye imza atmak için Atina'ya iniş yaptı. Uçaktan indikten sonra Yunanca mesaj veren Terim, şampiyonluk için iddialı konuştu.

Yunanistan'a iniş yapan Fatih Terim'den ilk mesaj: 'Kalimera Panathinaikos'
27-12-2023 14:09

Yunan ekibi Panathinaikos, Teknik Direktör Fatih Terim ile anlaşma sağladı. Terim, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden kalkan özel uçakla Yunanistan’ın başkenti Atina’ya iniş yaptı.

FATİH TERİM'DEN YUNANCA MESAJ

Fatih Terim'in ilk sözleri "Kalimera Panathinaikos." oldu. Şampiyonluk için iddialı konuşan Terim, "Düşünmeye gerek duymadım, hemen kabul ettim. Panathinaikos olarak şampiyonluğu istiyoruz!" ifadelerini kullandı.

Etiketler fatih terim Panathianikos yunanistan Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Wanda Nara, Mauro Icardi'nin moraran gözünü makyajla böyle kapattı Wanda Nara, İcardi'ye göz makyajı yaptı Neymar, tedavisi sırasında acıdan feryat etti! Gözyaşlarını tutamadığı anlar kameraya böyle yansıdı Neymar, tedavisi sırasında acıdan feryat etti! Ryan Babel suskunluğunu bozdu: Derbi için tahminini açıkladı Babel tarafını seçti! İşte o açıklama... O konuşması tekrar gündem oldu: Beşiktaşlılar Rıza hocanın bu sözlerini paylaşıyor Beşiktaşlılar Rıza hocanın bu sözlerini paylaşıyor Arda Güler'e ahlaksız teklif! Soruyu duyunca şaştı kaldı Arda Güler'e ahlaksız teklif! İşte o anlar... Thomas Müller'in telefonu sosyal medyada gündem oldu! 'Bazen bataryası çok ısınıyor...' Thomas Müller'in telefonu gündem oldu!
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ