Esha tv
Yaşam

Yürüyüşe çıkan çift, ormandaki bir kütüğün içinde sıkışan ve annesiz kalan yavru rakunu sahiplendi

Yürüyüşe çıkan çift, ormandaki bir kütüğün içinde sıkışan ve annesiz kalan yavru rakunu kurtardı. Kurtarılan rakunu sahiplenen çift, hayvanı buldukları ve bakımlarını yaptığı anları sosyal medyada paylaştı.

Yürüyüşe çıkan çift, ormandaki bir kütüğün içinde sıkışan ve annesiz kalan yavru rakunu sahiplendi
18-12-2023 10:42

Ormanda yürüyüşe çıkan çift, bir kütüğün içinden gelen hayvan çığlıklarını duyunca yardıma koştu.

Kütükte biriken yaprak ve talaş parçalarını boşaltan çift, kütüğün içine girdikten sonra sıkışarak geri çıkamayan yavru bir rakunu kurtardı.

Kurtardıkları yavru rakunu sahiplenen çift, hayvanı temizledikten sonra sevmeye başladı.

Rakun ise anne arayışıyla kendisini sahiplenen kadının koluna sarılarak parmağını emmeye başladı.

Etiketler rakun orman viral Yabancı basında Türk kedilerine yapay zeka desteğiyle yapılan edit sosyal medyada viral oldu Yabancı gözüyle Türk kedileri... Görenler gözlerine inanamıyor! Üst dudağını deldirip, dilini çizdiren kadının hareketleri sosyal medyada gündem oldu Görenler gözlerine inanamıyor! İşte o kadın... Fransa'da 1896 tarihinde kayda alınan bir düello müsabakası sosyal medyada gündem oldu Fransa'da 1896'da kayda alınan düello gündem oldu TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ arasındaki diyalog vekilleri güldürdü. O anlar kameraya böyle yansıdı TBMM'de güldüren diyalog! İşte o anlar... Diyarbakır'da ağır hasarlı 8 katlı bina, yıkım sırasında yanındaki evin üzerine devrildi! 8 katlı bina yanındaki evin üzerine devrildi! Bolu'da enişte dehşeti kamerada! Baba ve oğullarına kurşun yağdırdı Bolu'da enişte dehşeti kamerada!
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ